ΜykonosPorts.gr

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου ως φορέας διοίκησης και εκμετάλλευσης λιμένων, σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του. Στόχος μας είναι η πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τις λιμενικές ζώνες, τις εγκαταστάσεις των δυο λιμένων και τις παροχές υπηρεσιών μας στους κατοίκους της νήσου Μυκόνου, όπως επίσης και σε όλους τους επισκέπτες μας.

Prassas-Grill.gr

Το ψητοπωλείο Prassas λειτουργεί από το 1998, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό για όλη την οικογένεια. Ο Γιώργος Γεωργισούδης και οι συνεργάτες του, δημιουργούν εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα, καθιερώνοντας το όνομα “PRASSAS” ως συνώνυμο του γύρου στη Θεσσαλονίκη.

LaPrasserie.gr

Η La PraSSerie άνοιξε τον Αύγουστο 2014 και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της εστίασης με πείρα αλλά και σταθερότητα. Σας υποσχόμαστε ότι στη La PraSSerie θα βρείτε ό,τι ακριβώς θα χρειαστείτε από ένα μοντέρνο Cafe με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

EfisFashion.gr

Βλέποντας το μέλλον με αισιοδοξία, απευθύνομαι στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, χρησιμοποιώντας τα μέσα δικτυωσης για να γνωριστούμε καλύτερα.. Είναι ένα οικογενειακό μαγαζί στο πεζόδρομο της Μενεμενης το οποίο δημιουργεί με τις πελατισσες του μια  σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρινειας.  Επίσης, τα είδη που εμπορευομαι  (είτε ρούχα είτε αξεσουάρ ) φροντίζω να είναι προσιτά και να κανουν…

Maligani.gr

Η εταιρία Vogar – Maligani δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ένδυσης ξενοδοχείων, εστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων, νοσοκομείων, εμπορικών εταιρειών, catering, τουριστικών γραφείων προσφέροντας τις γνώσεις της σε όλους τους επαγγελματίες. Με την τριακονταετή εμπειρία της στις αγορές του εξωτερικού σας εγγυάται εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των ενδυμάτων, φινέτσα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και συνέπεια στην παράδοση…